Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer
Arbejdernes Landsbank
Danmarks Idrætsforbund

Nyt fra Forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Åbent landstævne!

Dansk Arbejder Idrætsforbund og DAI's landsudvalg krolf indbyder til Åbent Landsstævne i krolf 17. juni 2017Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65,  5260 Odense S

DM 2016 i Arrild

DM 2016 i Arrild

Et fantastisk flot stævne i Arrild er overstået. Det blev en helt forrygende dag, med flot spil af de mange kvalificerede spillere, både i den individuelle turnering og i holdturneringen. Det blev også en dag med godt humør, mange smil og kommentarer spillerne i mellem. Det sociale er helt i top når DAI`ere mødes til stævne.

Desværre blev mesterskaberne skæmmet af en af de fejl som bare ikke må ske på sådan en dag, men som desværre sker alligevel en gang i mellem.

En kodefejl i det program som styrer turneringen betød, at en forkert spiller kom på sejrspodiet og fik  sølvmedaljen hos damerne.

Det er ærgeligt når det sker sker sådan en fejl og der er naturligvis en spiller som er meget skuffet over, ikke at have fået sin retsmæssige medalje overrakt på dagen.

 

Vi vil naturligvis gøre hvad vi kan for at rette op på dette efterfølgende og hun skal naturligvis have sin medalje og pokal og det vil ske hurtigst muligt.

DAI undskylder overfor spilleren og beklager meget det skete.

 

Resultat_DM_Krolf_2016_Arrild_hold.pdf

Resultat_DM_Krolf_2016_Arrild_Individuel.pdf